Kaip vartoti?
Kaip pasigaminti simbiotinį maistą?
Simbiotinis maistas gaminamas panaudojant Ramūno NAMIKO – įpilant jį į maistą kaip padažą, arba pasigaminant gėrimą – praskiedžiant su vandeniu, sultimis ar kitais gėrimais.
Kaip vartoti NAMIKO?
NAMIKO fermentuotų gėrimų koncentratų vartojimas paprastas – savaitę laiko bent vienu arbatiniu šaukšteliu pagardinkite kiekvieną maisto porciją (pusryčiams, pietums, vakarienei), o jei nepatinka su maistu, tada galite praskiesti bent 1 arbatinį šaukštelį koncentrato su vandeniu, sultimis ar kitu gėrimu ir gerti valgio metu. Vėliau koncentrato kiekį galima didinti pagal skonį, jo neperdozuosite (nes tai maisto produktas, ne vaistai).
Maistas, į kurį pilamas NAMIKO, turėtų būti iki 50 laipsnių temperatūros (maždaug tokios temperatūros, kad nedegintų gomurio).
Rekomenduojama įmaišyti NAMIKO į termiškai neapdorotą maistą ir leisti maistui kelias valandas fermentuotis.
Vieno buteliuko NAMIKO naudojant pagal rekomenduojamą minimumą – t.y. po vieną arbatinį šaukštelį kiekvieno valgymo metu – vienam vartotojui užtenka maždaug mėnesiui.
Kaip laikyti NAMIKO?
NAMIKO laikomas vėsiai – šaldytuve ar kitoje vėsioje vietoje.