Kaip pasigaminti simbiotinį maistą?
Simbiotinis maistas gaminamas panaudojant Ramūno NAMIKO (naudingųjų mikroorganizmų koncentratą) – įpilant jį kaip padažą į augalinės kilmės maistą bei gėrimus.
Kaip naudoti NAMIKO (naudingųjų mikroorganizmų koncentratus)?
Rekomenduojama NAMIKO pilti į maistą arba į gėrimus po vieną arbatinį šaukštelį arba pagal skonį.
Maistas, į kurį pilamas NAMIKO, turėtų būti iki 50 laipsnių temperatūros (maždaug tokios temperatūros, kad nedegintų gomurio).
Rekomenduojama NAMIKO įmaišyti į termiškai neapdorotą maistą ir leisti maistui kelias valandas fermentuotis.
Vieno litro NAMIKO naudojant pagal rekomenduojamą minimumą – t.y. po vieną arbatinį šaukštelį kiekvieno valgymo metu – užtenka dviems mėnesiams.
Su NAMIKO taip pat galima:
- darytis kaukes plaukams,
- praturtini šuniukų maistą,
- atskiedus vandeniu tręšti kambarines gėles, auginamas daržoves, žolynus,
- mikrobiologiškai valyti vandens telkinius.
Kaip laikyti NAMIKO?
NAMIKO laikomas vėsiai – šaldytuve ar kitoje vėsioje vietoje.
Kur įsigyti NAMIKO?
Įsigyti originalius Ramūno NAMIKO galima Lietuvoje ir užsienyje. Platintojų sąrašą rasite čia.