fbpx

Kaip vartoti?

Kaip pasigaminti simbiotinį maistą?

Simbiotinis maistas gaminamas panaudojant Ramūno NAMIKO (naudingųjų mikroorganizmų koncentratą) – įpilant jį kaip padažą į augalinės kilmės maistą bei gėrimus.

Kaip naudoti NAMIKO (naudingųjų mikroorganizmų koncentratus)?

Rekomenduojama NAMIKO pilti į maistą arba į gėrimus po vieną arbatinį šaukštelį arba pagal skonį.

Maistas, į kurį pilamas NAMIKO, turėtų būti iki 50 laipsnių temperatūros (maždaug tokios temperatūros, kad nedegintų gomurio).

Rekomenduojama NAMIKO įmaišyti į termiškai neapdorotą maistą ir leisti maistui kelias valandas fermentuotis.

Vieno litro NAMIKO naudojant pagal rekomenduojamą minimumą – t.y. po vieną arbatinį šaukštelį kiekvieno valgymo metu – užtenka dviems mėnesiams.

Su NAMIKO taip pat galima:

  • Darytis kaukes plaukams.
  • Praturtini šuniukų maistą.
  • Atskiedus vandeniu tręšti kambarines gėles, auginamas daržoves, žolynus.
  • Mikrobiologiškai valyti vandens telkinius.
  • Kaip laikyti NAMIKO?

    NAMIKO laikomas vėsiai – šaldytuve ar kitoje vėsioje vietoje.

    Kur įsigyti NAMIKO?

    Įsigyti originalius Ramūno NAMIKO galima Lietuvoje ir užsienyje. Platintojų sąrašą rasite čia.

    Pirkinių krepšelis
    Privatumo apžvalga

    Ši svetainė naudoja slapukus, kad galėtume užtikrinti geriausią vartotojo patirtį. Slapukų informacija saugoma jūsų naršyklėje ir atlieka tokias funkcijas kaip jūsų atpažinimas, kai sugrįžtate į mūsų svetainę, ir mūsų komandai padeda suprasti, kurios svetainės dalys jums yra įdomiausios ir naudingiausios.