fbpx

Kaip vartoti?

Kaip pasigaminti simbiotinį maistą?

Simbiotinis maistas gaminamas panaudojant Ramūno NAMIKO – įpilant jį į maistą kaip padažą, arba pasigaminant gėrimą –  praskiedžiant su vandeniu, sultimis ar kitais gėrimais.

Kaip vartoti NAMIKO?

NAMIKO fermentuotų gėrimų koncentratų vartojimas paprastas – savaitę laiko bent vienu arbatiniu šaukšteliu pagardinkite kiekvieną maisto porciją (pusryčiams, pietums, vakarienei), o jei nepatinka su maistu, tada galite praskiesti bent 1 arbatinį šaukštelį koncentrato su vandeniu, sultimis ar kitu gėrimu ir gerti valgio metu. Vėliau koncentrato kiekį galima didinti pagal skonį, jo neperdozuosite (nes tai maisto produktas, ne vaistai).

Maistas, į kurį pilamas NAMIKO, turėtų būti iki 50 laipsnių temperatūros (maždaug tokios temperatūros, kad nedegintų gomurio).

Rekomenduojama įmaišyti NAMIKO į termiškai neapdorotą maistą ir leisti maistui kelias valandas fermentuotis.

Vieno buteliuko NAMIKO naudojant pagal rekomenduojamą minimumą – t.y. po vieną arbatinį šaukštelį kiekvieno valgymo metu – vienam vartotojui užtenka maždaug mėnesiui.

Kaip laikyti NAMIKO?

NAMIKO laikomas vėsiai – šaldytuve ar kitoje vėsioje vietoje.

Kur įsigyti NAMIKO?

Ramūno NAMIKO įsigyti galima Lietuvoje ir užsienyje. Platintojų sąrašą rasite čia.

Pirkinių krepšelis
Privatumo apžvalga

Ši svetainė naudoja slapukus, kad galėtume užtikrinti geriausią vartotojo patirtį. Slapukų informacija saugoma jūsų naršyklėje ir atlieka tokias funkcijas kaip jūsų atpažinimas, kai sugrįžtate į mūsų svetainę, ir mūsų komandai padeda suprasti, kurios svetainės dalys jums yra įdomiausios ir naudingiausios.