Kaip vartoti?

Kaip pasigaminti simbiotinį maistą?

Simbiotinis maistas gaminamas panaudojant Ramūno NAMIKO (naudingųjų mikroorganizmų koncentratą) – įpilant jį kaip padažą į augalinės kilmės maistą bei gėrimus.

Kaip naudoti NAMIKO (naudingųjų mikroorganizmų koncentratus)?

Rekomenduojama NAMIKO pilti į maistą arba į gėrimus po vieną arbatinį šaukštelį arba pagal skonį.
Maistas, į kurį pilamas NAMIKO, turėtų būti iki 50 laipsnių temperatūros (maždaug tokios temperatūros, kad nedegintų gomurio).
Rekomenduojama NAMIKO įmaišyti į termiškai neapdorotą maistą ir leisti maistui kelias valandas fermentuotis.
Vieno litro NAMIKO naudojant pagal rekomenduojamą minimumą – t.y. po vieną arbatinį šaukštelį kiekvieno valgymo metu – užtenka dviems mėnesiams.

Su NAMIKO taip pat galima:

  • darytis kaukes plaukams,
  • praturtini šuniukų maistą,
  • atskiedus vandeniu tręšti kambarines gėles, auginamas daržoves, žolynus,
  • mikrobiologiškai valyti vandens telkinius.

Kaip laikyti NAMIKO?

NAMIKO laikomas vėsiai – šaldytuve ar kitoje vėsioje vietoje.

Kur įsigyti NAMIKO?

Įsigyti originalius Ramūno NAMIKO galima Lietuvoje ir užsienyje. Platintojų sąrašą rasite čia.