Kaip vartoti?
Kaip pasigaminti simbiotinį maistą?
Simbiotinis maistas gaminamas panaudojant Ramūno NAMIKO – įpilant jį kaip padažą į maistą bei gėrimus.
Kaip vartoti NAMIKO?
Rekomenduojama NAMIKO pilti į maistą arba į gėrimus po vieną arbatinį šaukštelį arba pagal skonį.
Maistas, į kurį pilamas NAMIKO, turėtų būti iki 50 laipsnių temperatūros (maždaug tokios temperatūros, kad nedegintų gomurio).
Rekomenduojama NAMIKO įmaišyti į termiškai neapdorotą maistą ir leisti maistui kelias valandas fermentuotis.
Vieno buteliuko NAMIKO naudojant pagal rekomenduojamą minimumą – t.y. po vieną arbatinį šaukštelį kiekvieno valgymo metu – vienam vartotojui užtenka maždaug mėnesiui.
Kaip laikyti NAMIKO?
NAMIKO laikomas vėsiai – šaldytuve ar kitoje vėsioje vietoje.