fbpx

Kaip vartoti?

Kaip pasigaminti simbiotinį maistą?

Simbiotinis maistas gaminamas panaudojant Ramūno NAMIKO – įpilant jį kaip padažą į maistą bei gėrimus.

Kaip vartoti NAMIKO?

Rekomenduojama NAMIKO pilti į maistą arba į gėrimus po vieną arbatinį šaukštelį arba pagal skonį.

Maistas, į kurį pilamas NAMIKO, turėtų būti iki 50 laipsnių temperatūros (maždaug tokios temperatūros, kad nedegintų gomurio).

Rekomenduojama NAMIKO įmaišyti į termiškai neapdorotą maistą ir leisti maistui kelias valandas fermentuotis.

Vieno buteliuko NAMIKO naudojant pagal rekomenduojamą minimumą – t.y. po vieną arbatinį šaukštelį kiekvieno valgymo metu – vienam vartotojui užtenka maždaug mėnesiui.

Kaip laikyti NAMIKO?

NAMIKO laikomas vėsiai – šaldytuve ar kitoje vėsioje vietoje.

Kur įsigyti NAMIKO?

Įsigyti originalius Ramūno NAMIKO galima Lietuvoje ir užsienyje. Platintojų sąrašą rasite čia.

Pirkinių krepšelis
Privatumo apžvalga

Ši svetainė naudoja slapukus, kad galėtume užtikrinti geriausią vartotojo patirtį. Slapukų informacija saugoma jūsų naršyklėje ir atlieka tokias funkcijas kaip jūsų atpažinimas, kai sugrįžtate į mūsų svetainę, ir mūsų komandai padeda suprasti, kurios svetainės dalys jums yra įdomiausios ir naudingiausios.